Download Game Petualangan android Prince of Persia Shadow & Flame v1.0

Prince of Persia ? Sudah nonton filmnya? seru banget kan...??? heheheh. kalo sudah, pasti pengen dong memainkan gamenya, kalo filmnya aja seru, game nya juga pasti seru. kini hadir untuk perangkat android anda

Jadi ilustrasi game ini seperti ini.... jadi setelah kisah Prince of Persia klassik, sang pangeran terus memulai pengembaraannya untuk mengetahui masa lalunya demi masa depannya. cara mainnya cukup mudah cukup dengan menggerak-gerakan layar menggunakan jari-jari anda dan dalam game tersebut ada panduannya kok, just download and play the game.

Screenshot




AN IMMERSIVE SINGLE PLAYER EXPERIENCE
  • Follow the epic storyline of the original game.
  • Explore 14 levels rendered in visually-stunning 3D.
  • Dive into 5 state-of-the-art environments.
A BRAND NEW COMBAT SYSTEM
  • Discover an exciting new combat system with multiple enemies and tactical challenges.
  • Unleash devastating combos and unlock even more powerful ones as you progress.
  • Acquire new weapons for increasingly thrilling fight sequences.
INTUITIVE CONTROLS DESIGNED FOR TOUCHSCREENS
Experience the highly-acclaimed Prince of Persia platforming gameplay.
Choose between gesture-based touch controls or the classic virtual joystick.
Perform fluid and acrobatic moves to overcome challenges, or go step-by-step with “Cautious Mode”.

EXTEND YOUR EXPERIENCE WITH SOCIAL CONNECTIVITY
  • Unlock achievements and ascend the leaderboards.
  • Share you scores with Facebook integration.
Game available in: English, French, Italian, German, Spanish, Japanese, Chines, Korean, Brazilian Portuguese, Russian, Turkish and Arabic.

Requires Android: 2.3 and up

View at: Google Play

Download Via Zippyshare 41mb
 


download
https://goo.gl/cVk0Cv

0 Response to " Download Game Petualangan android Prince of Persia Shadow & Flame v1.0 "

Posting Komentar